BlockTalks x Flush.lol AMA Transcript!

Hello! BlockTalkers & Blockchain Enthusiastic!

BlockTalks x Flush.lol $PAPER AMA Transcript

We recently hosted an AMA with Flush.lol, on March 20th at 01.00 PM UTC. Many of you might have participated or many of not. But we make sure no one missed out from the knowledge shared by Fomoboi, Developer at Flush.lol, so here we are up with the AMA transcript, for those who missed the live session, this blog post will be a saver & feeder of knowledge for them.

Introduction Questions Asked By Team BlockTalks

Q1. Could you please introduce FLUSH.LOL to our community in layman’s term?

Ans — Flush.lol is a set of tools that aimed to help people trade more effectively on DEXes. As for now we support Uniswap, but also working on BSC integration.

With our tools you can find new Gems when they are just listed on Uni

Also you can check what people say about each project in Telegram/Twitter with our Traders Talks widget And also we’ve integrated TradingView charts to make your trading more comfortable 😊

Q2. What are the advantages of FLUSH.LOL to other DeFi & NFT projects?

Ans — We are mostly working as aggregator so for us more projects = better😅
Also as for our NFTs — we made them not just for fun, but they also give benefits to all holders and have real use case

Q3. What are the major milestones FLUSH.LOL achieved so far & what are in the future pipeline?

Ans — First version of our project was released on 24th of November. Since then we already made 4 releases and 2 pivots. You can track our activities on flushlol.medium.com

As for now our roadmap:
1. Expanding to BSC. Already in alpha, big release very soon.

2. Improving our risk score model which helps to check the risk score by different parameters. It’s already doing great and it’s going to be much smarter.

3. Your portfolio which automatically tracks your investments and trades performance

4. Token price analysis (like a heat map of the token price based on other traders position to define when the price is risky (red zone) and when it’s less risky (green zone);

5. Limit orders that are really works.

It’s only for beginning. We’re lean oriented devs, so the roadmap could be changed according to users needs.

Questions Asked on Twitter For Flush.lol Team!

Q1. Right now Flush is conducting an event related to NFTs, so considering that major of the NFTs of today are useless ( no uses cases), can you tell us what are the usage of your NFTs?

Ans — We’ve just released the page with all info about our NFTs — flush.lol/nft

Short summary:
NFTs will give their holders $PAPER (native token of our system) drops.
20000 $PAPER to be distributed among all holders in 6 months.

Moonwalk — price 2,25 ETH — you get 90.9 $PAPER
Gem Factory — price 4,5 ETH — you get 181.8 $PAPER
Holy Paper — price 9 ETH — you get 363.6 $PAPER

Distribution will start 7 days after all NFTs are sold and will take 6 months.
5% — 10% — 15% — 20% — 25% — 25% .

Also each NFT will give its holder access to premium features once they are released 👍🏻

Q2. I read that flush.lol goal is to give a set of tools for dex traders. Can you tell us more about this? Will all this tools be free for anyone to use or will there be more advanced one that will need some sort of membership or payment?

Ans — Yes, our main product for now is FOMO app, which is completely free for now. Its main functions will be free for everyone, but we are also planning to introduce premium features that will be available after buying the subscription.
All payments will be made in $PAPER and also we are planning to provide discounts for holding $PAPER tokens😊

Q3. Mentions. “How can we call it DeFy without farming” so what is the% reward the user will get from farming in Flush?

Ans — Yes, that’s true, DeFi without farming is not DeFi 😅

We also made farming feature (flush.lol/farm).
It doesn’t have the APY in its familiar form.

We distribute rewards for LP providers once we hit total liquidity amount milestones.

- 18 ETH total — 200 PAPER;
- 54 ETH total — 300 PAPER;
- 90 ETH total — 500 PAPER;
- 180 ETH total — 1 000 PAPER;
- 900 ETH total — 2 000 PAPER;
- 1 800 ETH total — 3 000 PAPER.

7100 $PAPER will be distributed in total for those who locked LPs in our contract 😊

Q4. The max supply of $PAPER are 69k tokens, is this supply modifiable or will never be changed? What are the distributions of this amount, and how does it give governance power to its holders?

Ans — Max supply is 69k and it can’t be changed because it’s hardcoded in tokens contract.

The exact list and proportions to be clarified, but for now:

1. Incentivisation for our apps users;
2. Incentivisation for liquidity providers;
3. Strategic partnerships and listings;
4. Adding more liquidity
5. Contests and other community growing activities

But before we release more tokens to the market we should properly make the utility for $PAPER to inflation not to be bigger than deflation.

  1. Originally, $PAPER is used to incentivise users who are using the original flush app and also it’s being buy back after every round.
  2. Also we use $PAPER to incentivize LP providers
  3. And the main one, $PAPER will be used to pay for the PRO features in fomo app
  4. Also we are always looking for more ways to add more utility for the $PAPER token

Q5. It caught my attention that Flush is developing a tool called “Traders talk”. What are the features of this tool and in what ways will users be able to participate and make use of it?

Ans — Traders Talks is the widget which helps people to find what other people think about project/token.

It collects data from Twitter and Telegram groups/chats and shows the summary on each token page, so you can see traders opinion in one place, no need to search anything yourself😊

Questions Asked by our BlockTalks Community Members during live Session to Flush.lol Team!!

Q1. could you please explain a little about the best NFT you have, Then what is unique about your NFT. And are you planning to add an NFT farm feature?

Ans — Our best (and most expensive😅) NFT for now is Holy Paper. All of our NFTs are made by independent 3D artist😊

You can check here:

https://rarible.com/token/0x0f0ea6ceb2eb0460225cd2c18aa4e6c37ca23de3:2:0xcd9b0611bad3c052215968ba5cbd7a0a51549ba6

It’s price is 9 ETH but it will give you 360 $PAPER that will be distributed in 6 months.
It also will give you the lifetime subscription for all premium features that will be made on flush.lol

As for NFT farming — we were not planning to integrate it, but a lot of people are asking about it so we will at least think of development this function😊

Q2. I think your project has a lot of potential in future. Is there a way I could contribute my quota to the development? How can the community give feedback in regards your existing products or products in its development stage?🎀🎀

Ans — Thanks!
The best way to support us is purchasing one of our NFTs (flush.lol/nft)

As for feedback — you can share any thoughts in our Telegram chat

Q3. It looks like you are a new group because there are very few members on your telegram .. What do you think? Can you tell me the project’s founding date?

Ans — Our community consists of 100% organic users and we’ve just started our active marketing. As for now we already have about 1k people in Telegram and ~400 in Twitter which is a good start I think. We reached these numbers in a week😊

Q4. What Is the main reason why you created flush project and what is your plan to make life easier for users and traders of your platform?

Ans — At first we created our tools for ourselves. All guys from our team are interested in trading and we decided to help all traders to solve problems that all of us are facing every day. That’s how the original idea of FOMO app was made👍🏻

Q5. Who is your target customers- professional traders or the one’s that are just getting started? Who can benefit the most from the tools that you are offering?

Ans — Our tools are designed to be simple for everyone. Every trader is welcome, every feedback is important.

Here are some important links of Flush.lol
🌎 Website:
https://flush.lol/
📱Twitter: https://twitter.com/flushlol
📢 Telegram: https://t.me/flushlol

--

--

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store
Block Talks

BlockTalks is all about Blockchains & Crypto. We do discussions about new Blockchain projects, the innovations & such more.