BlockTalks x HackenAI AMA Transcript!

Hello! BlockTalkers & Blockchain Enthusiastic!

We recently hosted one AMA with HackenAI, on 6th April at 11.00 AM UTC. Many of you might have participated or many of not. But we make sure no one missed out from the knowledge shared by Dyma Budorin, CEO at HackenAI. So here we are up with AMA transcript, for those who missed the live session, this blog post will be saver & feeder of knowledge for them.

Introduction Question Asked By BlockTalks

Q1. Can you introduce yourself to the community? What’s your position on HackenAI?

Ans — My name is Dyma Budorin, I am co-founder and CEO of Hacken group. I worked for 8 years at Deloitte in different countries and was building a government cybersecurity center before jumping into crypto. And That jump was the best that happened

Q2. What was your motivation for starting this project? and what is your vision for HackenAI?

Ans — I am a true believer in crypto. I think the financial revolution is not something that is cannot happen. It happened so many times in the past. And I love cybersecurity and I am sure there is a big trend in this field. So when we were creating Hacken we wanted to achieve two main goals.

1. To make internet safer place and protect users and companies from being hacked.

2. To create a new type of decentralized organization, where the main stakeholders are end-users and active community members. No equity shareholders, no IPO, and no dividends.

Q3. What are the major milestones HackenAI achieved so far & what’s are in the future pipeline?

Ans — April is the first month when we show to the world the work that was done for 1 year under the curtains. We are releasing HackenAI MVP and HAI tokenomics. Today we start our marketing campaign and you are one of the first to learn about our project. Our milestones this year are:

1. July 31st — HackenAI macOS and desktop versions. HAI listed at 5 exchanges.

2. October 31st — HackenAI full version (including VPN, antiphishing, antivirus, malware scanner and other security tools) and HAI at top exchanges.

3. Active Community above 20k people and HackenAI users above 100,000.

Question Asked on Twitter For HackenAI!

Q1. In the past 2 years, there have been many AI projects coming up in crypto and one of the best as of now is Fetch AI which has progressed a lot and been recognized among crypto.

How do you plan to compete with all existing AI projects and especially Fetch AI?

Ans — For the last 2 years we have studied lots of tokenomics. And we reached a conclusion that projects that don’t have token revenue model directly linked with retail customers will not survive. B2B tokenomics simply doesn’t work. So yes we are going to compete with other tokens based on our philosophy and tokenomics. Projects need to have real product and give value to end user in order their token to have stable demand. And this is exactly about us.

Q2. The Hacken IEO is designed to open the Hacken community to both the VeChain and OceanEx communities with OCE and VET tokens accepted as the only means of payment.

What are the Economic, Financial and Price implication of @HackenAI IEO on the value of $HAI?

Ans — We start with micro sale in order to have bigger room for HAI development. HAI is our marketing instrument for HackenAI app at the first place. Our main task was to develop direct dependency between HaI and user base grow. I encourage everyone to have a look at our app and to evaluate on your own what are the chance of our app to be mass adopted.

We are not selling white paper. We are showing you our product and we propose you to become our early adopter. Good examples that we follow is brave browser. This crypto product is really needed and already used by huge number of people around the globe.

Q3. Will your old ERC20 HKN Tokens be phased out? What is the ratio of swap value between old HKN tokens to the new HAI tokens?

Ans — Yes, we are going to burn all HKNs. Not sure how many were lost. It will be interesting to see. That will be great statistic to crypto industry. The ratio is 1:20 and if you want immoderate swap. And 1:40 if you lock your HKNs for 1 year.

Q4. Bringing VPN, Antivirus, Digital wallet, Multi-factor Authentication and many other substantial features can make app heavy, and we know we always see app crashing problems in heavy apps how you would overcome this problem?

Ans — In HackenAI we are focusing in infrastructure. We are building the the reliable base. The services that you mentioned are mostly going to be from third party providers integrated in our app. So we make sure that our users got the best quality and everything in one user friendly app. This is our philosophy.

Q5. Could you explain about “the security of Authority Masternodes”? What are the advantages and roles of its in HackenAl?

Ans — We have build gamification element around achievements that improve your cybersecurity. We have performs various tests and imitated attacks in Vechain authority masternodes. Our conclusion is that POA is the satiety consensus protocol in the market today. Hacken group another milestone is to become Vechain authority masternode in the future.

Question Asked by our BlockTalks Community Members during live Session for Dyma Budorin.

Q1. What made you decide to choose @OceanexOfficial to implement IEO? Give me some important reasons why we need to buy $HAI token where in fact hundreds of project failed and it went to bankruptcy or even developers run when they collect millions / billions of funds ..?

Ans — We are both Vechain fam. OceanEx is our first exchange. We chooses them because all of us share same values of integrity transparency and reliability. Another important factor is OceanEx is also member of cojnmarketcap alliance.

Q2. What your plans in place for global expansion, are Hackenai focusing on only market or build an app at this time? Or focus on building and developing or getting customers and users, or partnerships? Can you explain this?

Ans — In 2020 we are focusing to grow user base through listing at cryptoexchanges. This is our main marketing strategy. And it is win win. Exchanges are improving their security. And we grow our userbase of HackenAI and HAI adoption. In late 2020 we will start focusing on wider market and start bringing tradition internet users to our app. This is also important step for crypto industry. Because we will educate how to safely use crypto as well. So to work on mass adoption.

Q3. What’s the main Role & Importance of $HAI Tokens in Hacken AI Project? What’s the advantages of $HAI Tokens to Hacken ai users?

Ans — Yes after october 31 there will be a marketplace for security products that are going to be available for purchase in HAI token with discount.

Q4. What is meant by CyberBootCamp & DarkNet Monitoring Tools of Hacken AI Project?

Ans — DarkNet monitoring feature alerts you when you account credentials are leaked in DarkNet. We have created biggest breached accounts database — more than 16bln records. And we continuesly monitor dark web and increase this database. Once you got an alert — you need immediately change you credentials.

Q5. Hey, You talked about VechainThor’s Multi party payement & Multi Task transaction, Could you Explain about the benefits of these?

Ans — You need to have ether in order to send erc20. In Vechain vip180 token you don’t have to. The transaction commission is taken from HAI that you held and it is very low. It is huge step for user experience and convince.HAI is our marketing instrument and the way we transfer value from equity shareholders to community members. This is our approach to build decentralized company. The equity shareholding growth due to userbase grow is going to be reflect in the HAI marketcap at the first place. So it is you decision to make. Are we able to grow userbase with HckenAi product.

Q6. How will you convince Big Investors to integrate with the HackenAI ?

How strong is your Team? How About Core, Technical and Operational team?

Ans — Our approach was a I minimize big investors at early stage. The reason is because bug presale arrangements always create pressure on token price. We know how this industry works and we made maximum efforts to eliminate risks of price pressure on HAI I. It’s early days.

Q7. As we know, every successful project has a few stories behind the scenes, what’s the story behind HackenAI success? What was that vision when it first emerged as an idea? Are there any special prototypes or upcoming HackenAI updates that you want to show/share with us?

Ans — We have gained the reputation of one of the most reputable cybersecurity firms in blockchain. This is our main success story.

Here are some important links of HackenAI 👇

Website: https://bit.ly/39J8Vxy

Telegram: https://bit.ly/2UXwUUE

Twitter: https://bit.ly/3bQrxNO

AppStore : https://apple.co/2X6FPWo

Google Play : https://bit.ly/3bIypN8

BlockTalks is all about Blockchains & Crypto. We do discussions about new Blockchain projects, the innovations & such more.