BlockTalks x Insurance Of Market Maker AMA Transcript!

We recently hosted an AMA with IMM, on July 7th at 2 PM UTC. Many of you might have participated or many of not. But we make sure no one missed out from the knowledge shared by Quinn, Head of marketing. So here we are up with the AMA transcript, for those who missed the live session, this blog post will be a saver & feeder of knowledge for them.

Introduction Questions Asked By Team BlockTalks!

Q1. Could you please introduce Insurance Market Maker to our community in layman’s term?

Ans — Insurance of Market Maker (IMM) is a DApp that uses Big Data, Data Analysts, and Artificial Intelligence technologies and that is built on two platforms: Ethereum Request for Comment (ERC-20) and Binance Smart Chain (BSC).
Protect the benefits of investors (B to C) when they participate in Initial DEX Offering (IDO) projects.
Advise developers (B to B) on technology projects to raise capital in the form of Initial DEX Offering (IDO).

Q2. What are the advantages of Insurance Market Maker to other alternatives in the Blockchain field?

Ans — We use Big Data technology to store all information crawled from the Blockchain, and both Data Analysis and Artificial Intelligence to analyze the data and predict the market.
And besides technology, the IMM experts with experience in the market will provide guidance and analysis for reference purposes.
Information problem included information not exactly, information fragment, analyze and gather information,
Our platform collects and analyzes information from multiple sources that other platforms do not provide. For transaction analysis, abnormal transactions are analyzed and notified to investors. On the other hand, holder analysis based on assets, trading trends, transaction abnormalities, forecasting the impact of large transactions on the investors.

Q3. What are the major milestones Insurance Market Maker achieved so far & what are in the future pipeline?

Ans — Here is our roadmap
We have successfully launched our IDO in the BSCLaunch platform on the 19th of June. Pool filling time is less than 5 minutes.
As you can see above in our roadmaps, we will launch IMM Mobile App v1, Roadmap Tracker, Project Analysis, and Beta Automated Bot system in the next 3 months. Stay tuned for more updates there will be more in the future.
At the moment we provide more objective information than other platforms, and we always update and improve not only the feature but also the product of IMM Global. In the next month, we will update a new feature which promotes hot pair transaction. And also we will open to other platforms such as Solana and Ethereum. In-depth, IMM just not another platform out there, we are the best platform that not only collects and analyzes information but also very convenient for users to use.

Questions Asked on Twitter For IMM Team!

Q1. During these days you at iMM have held many AMAs in different communities in the crypto world. My question is, besides the AMAs, what other marketing and advertising strategies are you implementing to make your project more known in the community?

Ans — We are working with many Kols, Youtuber, and influencer in crypto field. We are trying to open market so more people know about our project. AMA also helps us educate other community to understand about our project.

Q2. In this Your project name seems to be very interesting. Does it have any story behind it? Can you share us with the inspiration for approaching to this name?

Ans — IMM mean Insurance of Market Maker.

Our team member has the idea to build up IMM in 7 years. We worked in secret despite the up and down of the market. We have been through it all. We understand that when the market starts bleeding investors, traders, or holders all suffer from it. Acknowledging that we developed a tool that provides insurance and assistance to help protect all users from the storm and shinny days of the crypto industry.

Q3. IMM with its B2B service offers consultancy and analysis for blockchain project developers. Who are the people in charge of providing this consultancy? What level of training do they have?

Ans — AI but monitored and build by our expert. As I mentioned above our team member all has strong experience in crypto field and understand it deeply. If you are interested in our service send us a message . We would love to discuss.

Q4. I could read on your Road Map that your private sale will take place this month, but could you really give us more detail about that event? What day will it be, on what platform and how many tokens will be destined for this sale?

Ans — We are still hesitate to release any news considering the market is not so bright at the moment. As of it right now nothing has change. We are still working according to our road map. We will announce news soon. Check out social media for more update.

Q5. According to what I could read they have worked in secret for a long time, there is no news about the team behind IMM. So, while the market is bleeding, do you consider anonymity to be a viable option until reaching a more balanced point in the project?

Ans — We have plan to announce our team member soon. We are working hard behind the soon to bring the best tool for community at the moment. Market does not affect our decision on this announcement.

Questions Asked by our BlockTalks Community Members during live Session to IMM Team!!

Q1. Is your platform suitable for Crypto beginners? Or does it only appeal to professional users?

Ans — Everyone can use it but you have to have at least a little bit knowledge of crypto. So for vey amateur will not understand IMM vey well to use it in the best way.

Q2. Are you planning to hold a contest or bounty programs to attract more customers? What are the criteria to attend? Does your project intend to develop apps for android/ios?

Ans — Yes Mobile app will be announce soon. Both available for Android and iOS. More features will appear on Mobile app. Check out our social. More update coming soon.

Q3. Whats the total supply of the token? Could you share a detailed tokenomics and token’s supply distribution?

Ans —

Q4. Success of a project also depends on how large the community is. Do you have plans to spread awareness to both crypto users and non crypto users in the world? Especially non-English speaking countries that may be restricted from accessing your Project?

Ans — IMM Global is a global project, it serves for the benefits of all communities. Currently we are developing our ecosystem in both English-speaking and non-English speaking communities. Everyone can use it the only problem is that our project is currently in English version.

Q5. What is the tokenomics and use-case of $IMM? Do you have any staking/farming program for token holders?

Ans —

Here are some important links of IMM👇

⦿ Website
⦿ Twitter
⦿ Telegram
⦿ Medium

BlockTalks is all about Blockchains & Crypto. We do discussions about new Blockchain projects, the innovations & such more.