BlockTalks x Synesis One AMA Transcript!

We recently hosted an AMA with Synesis One, on January 3rd at 2 PM UTC. Many of you might have participated or many of not. But we make sure no one missed out from the knowledge shared by Paul Lee, Co-Founder at Synesis One So here we are up with the AMA transcript, for those who missed the live session, this blog post will be a saver & feeder of knowledge for them.

Introduction Questions Asked By Team BlockTalks!

Q1. Could you please introduce Synesis One to our community in layman’s term?

Ans — Yes. Synesis One is a Web3 data utility and NFT marketplace for AI. Which basically means that you are training AI datasets by playing games with high earning potential and having fun at the same time!

We are natural language based meaning all of our NFTs are keywords in multiple languages!

These NFTs are a key component of Synesis One!

NFTs, Game, AI = Synesis One!

Q2. What are the advantages of Synesis One to the other alternatives in the Blockchain field?

Ans — First, Our NFTs generate YIELD. Just owning the NFTs can make you money as it has real utility. Also, we are the first web 3 AI data utility platform in the blockchain space with REAL working AI company backing it.

MIND AI — that is sister company of Synesis One has won 23 accolades from the Korean GOvernment

Won the AI company of the year since 2019, So real SUBSTANCE and REAL TEAM of LEADERS in the space.

Q3. What are the major milestones Synesis One achieved so far & what are in the future pipeline?

Ans — I’m sure some of you have seen, but we have raised over 9 M USD from top investors in the crytpo space as well as Top VCs. We have built amazing partnerships with leaders in AI, NFT and Gaming. We will be minting our first batch of NFTs this coming Month!

A Batch of our games are coming out soon as well. Please come to our telegram, twitter or discord to find more details!

Questions Asked on Twitter For Synesis One Team!

Q1. I read that Synesis converts 10,000 of the most used words into NFT, I found a project that does the same but with the most used and generates passive performance, what value do these converted NFTs have and how is the creation of so many word-based NFTs valued?

Ans — Great question. First off, Our Keywords have been generated on the basis of usage by MIND AI — acclaimed AI engine. These NFT holders will be able to earn yield when their keywords are being accessed by the AI engine.

AI companies with Natural Language focus will use the keywords and the datasets formed within the ecosystem and this will allow yield generation.

Q2. Things are heating up in NFT space.Most new projects are springing up,however majority of them do not have what it takes to successfully run a project,they are just in for the hype and money. How can we know that truly SYNESIS is in for technology and not the hype nor the money.

Ans — Deep question. We are in this for the long haul. We know what it takes to build a business as we have gone through the process over and over. It takes blood sweat and tears to say the least. However, Synesis One has a great team that is not only dedicated to the eocsystem but are eager to change the status quo of BIG conglmerates dominating and abusing data security along with data monetization! We are in this make dent and move humanity forward.

Our Roadmap of Development and release of our games is very clear and the blueprints of our journey is laid out in our lite paper in detail.

Q3. What are the experiences and certifications of the team that designed Synesis ONE, how can it support the idea of a long term committed and successful project?

Ans — I — Paul Lee am the founder of MIND AI and my CoFounder Joshua Hong is the first one to coin the term free to play in north america by bring games from the East and publishing them in the West.

We know AI, GAME and NFT very well. Our team of experts are leaders in their field.

We are also releasing our advisor profiles one by one on our channels! please take a look !

We are not idea guys,

We are go getters! we get shit done!

Q4. In the Synesis DAO ecosystem, players bet their NFTs and then read, provide feedback and are rewarded for that, but for what kind of feedback exactly are they rewarded? How is the process for providing feedback?

Ans — Great questions. I suggest to read our ecosystem part in our lite paper but t in a nutshell, Contributors have different roles in building and training our natural language data.

We call this building the Compendia of All Human Knowledge. Some must architect, build and/or validate

Each role is rewarded differently and the whole process will be gamified so that the contribution is NOT a chore.

But FUN with high EARNING POTENTIAL

Q5. I read that Synesis One is the symbiosis of SynesisDao and Kanon Exchange. What are synesisDao and kanon exchange? And how do they work with synesis one?

Ans — Kanon Exchange is our innate exchange for our NFTs so that our communty members can buy and sell. Synesis Dao is where the DATA YIeld Farming happens — contributing to the compendia of all human knowledge

Remember, this is in multiple languages. Not just in English. We are releasing NFTs in diverse languages as AI companies around the world will be using our data sets

Kanon exchange and the Synesis Dao is Very Very Tightly linked!

Questions Asked by our BlockTalks Community Members during live Session to Synesis One Team!!

Q1. What do you expect to become of the project in like 4 years from now and when is its TGE? Why is the team token locked for so long, why??

Ans — WE are builders and not here just for the quick cash. We are locked for a long time because we believe we can make something quite special that will move humanity foward and build the first decentralized AI ecosystem known to man

Q2. I was able to read in one of your Medium articles that Synesis One already has its first customer ready to pay for access to the unique AI data you will provide, congratulations! Can you tell us more about this? What company have you generated interest in so quickly?

Ans — Correct, VIlla MArket, one of the leading e commerce and shopping markets in Thailand is our customer and is already paying to use our service. They are overwhelmed with the tech and ecosystem software. We have been preparing for almost 13 years for this come to commercialization. No joke!

Q3. What’s your main focus right now, are you focused on the community or market/Exchange or the products?

Ans — Our Main focus right now is NFT minting that is happening this month! We have beautiful 10,000 NFTs ready to go. We are building our data yield farming platform as we speak and will be releasing the beta version soon!

Q4. Synesis One is building on one of the fastest growing blockchain ecosystems in crypto,Solana. But,cross chain integration is a necessity presently. So,is @synesis_one limited to solana chain only,or is there any plans to integrate other chains too? If so,which all chains & when?

Ans — Very good question. We are starting off with Solana becuase of the efficiency in Gas fees and the speed. however, we will be cross chain as we go

Q5. As far as I could read SNSOne converts 10,000 of the most used words in NFT that will eventually serve to train the AI. Can you explain why only 10,000 words are necessary? How did you choose them? How will you add more? How does this finally translate into useful datasets for the AI?

Ans — We will be releading 10K at a time. For English we will be releasing many batches to cover the most used keywords in the English Language. We will do the same for other languages including Korean, Chinese, Arabic. SPanish, Thai etc

Q6. I couldn’t find details about P2E on Synesis One’s website. Can you give information about the features of the game (starting, rules, features, prizes, etc.)?

Ans — We will be releasing our FULL GAME roadmap this coming month. We are working with best game studios in the WORLD. Korea, Argentina, and North AMerica

Q7. You point out that “projects pay to use these AI solutions, and our NFT holders are rewarded”, does that mean that we will get passive rewards but every time a project acquires its AI technology? If so, is this technology that you offer suitable for any type of project?

Ans — AI companies that are using the Synesis One ecosystem will be paying. This will lead to NFT holders receiving yield as their keywords are being utilized

Q8. Synesis only has groups in English, do you plan to create more local groups around the world to make yourself known and thus attract more users?

Ans — Absolutely. We will be increasing and building our community around the World. We are building our knowledge base in all human languages possible. 2022 will be the most important year for Synesis One. We will be minting our first batch of NFts and TGE will follow this!

Q9. Is Synesis One really easy to use and to generate rewards for those users who are not soon knowledgeable about cryptography? If so, will you offer any guide or step by step so that they can enjoy your services?

Ans — It will be easy as playing a simple hyper casual game. We want everyone to be hooked to our games because they are FUN and have high earning potential!

Here are some important links of Synesis One👇🏻

⦿ Website ⦿ Twitter ⦿ Telegram ⦿ Medium

--

--

--

BlockTalks is all about Blockchains & Crypto. We do discussions about new Blockchain projects, the innovations & such more.

Love podcasts or audiobooks? Learn on the go with our new app.

Recommended from Medium

How CI/CD took my Developer-Customer’s Relationship to the Next Level?

Creating a Python-based Automated Mailing Alert System

Why you need a subnetting plan seriously

DevOps and SRE: 2022 Advice

Zendodo.io & Whitepaper Launch

Let’s set the record straight on the term “serverless” and what it’s not

How to automate Whatsapp (or any website) with Python

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store
Block Talks

Block Talks

BlockTalks is all about Blockchains & Crypto. We do discussions about new Blockchain projects, the innovations & such more.

More from Medium

Strategic Partnership: DeFly Ball x Dreamboat Capital

ShoeFy announces Strategic Partnership with ArcadeNetwork

Formless GameFi Reviews: What is CryptoMechaKing

Moo Monster — Telegram AMA — December 28